30. okt, 2022

Anmärkning

Jag kommer fortsättningsvis att ha (både stora och små) luckor och hopp  i "datumordningen" för att senare kunna göra inlägg som  t.ex. följer ett tema eller en färg (ex. syntetfärg, blått e.d). Detta för att få ett flyt samt att skriva om något nytt utan att bryta detta. Ett till synes gammalt inlägg kan faktiskt vara relativt nytt. 🙂

Mitt första inlägg (28/5 2015) i tankar kring färg enligt nedanstående gäller fortfarande:

"Jag har upprättat sidan som ett komplement till färg och form,  färglära,  färgord  etc. Formen som blogg underlättar och jag kommer förbi de tekniska problem jag har med utformningen och kan dessutom brodera ut mig mer om sådant som har anknytning till färg".

Datumet för ett inlägg kan därför bli felaktigt och missvisande då jag gör fortlöpande inlägg utan hänsyn till dateringen."

För att hitta lättare, skrolla till längst ned på sidan och välj översikt. Det går även att hitta en förteckning över innehållet med en direktlänk till resp. inlägg. Förteckningen har jag placerat längst ned på sidan Färg och form.

Senaste kommentaren

11.05 | 06:59

Rött är dött, inte sött

16.03 | 19:31

"Hoppa han från tallegren" beskriver ETT moment i flykten. Ekorren kan dessförinnan ha gjort flera hopp från träd till träd, sista hoppet när han "stötte sitt lilla ben" var till en tall.

23.11 | 04:59

Den dialektala varianten där du efterlyser dialekten skulle kunna vara värmländska. Jag är inte hundra på det, men jag vet att "hocken" är "vilken" på värmländska.

29.07 | 17:19

Tyvärr förekom det mobbing bland barnen på kollo.